Hakkımızda

2010 yılında tasarımı ve çizimleriyle başladığımız Konik Kırıcı modeli TÜRK PATENT ve MARKA KURUMU üzerinden
No: “TR 2012 02786 Y” kodu ile 12-03-2012 yılında FAYDALI MODEL belgesi almaya hak kazanmıştır. 2013 yılında Paletli Mobil Şase üzerinde “ESTAŞ İnşaat & Mühendislik” firmasında kırımı yapılan silis(SiO2) oranı %25 değerinde taşlar üzerinde denemesi yapılmış olup firmada kayıt altına alınan testlerden başarıyla geçmiştir.

2014 yılında ilk satışını “KUZALLAR Hafriyat AŞ” firmasına yapmıştır ve halen günümüzde aktif ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız Devletimizin güzide kurumlarından TÜBİTAK ve SANAYİ BAKANLIĞI iş birliğiyle AR-GE ve Tasarım Merkezi Statüsüne kavuşmuştur. Bu perspektifle daima yenilikçi olmayı kendine vizyon edinmiştir.

Kaliteli ürün politikasını almış olduğu uluslararası ISO 9001–CE–TSE belgeleriyle ispatlamıştır

Bünyesinde barındırdığı kalifiye eleman ve deneyimli uzman mühendis kadrolarıyla Ülke ekonomisine katkı sağlama ülküsünün etrafında kenetlenerek yoluna devam etmektedir.

Yurt genelinde ve Dünya’da Sanayi yönünden gerçekleşen teknolojik yeniliklerin daima takipçisi olarak kendisini sürekli güncellemektedir.

 

“Nitelikli ve ihtiyaç duyulan çözüm odaklı Proje” anlayışıyla siz değerli müşterilerimizle birlikte ticaret hayatına devam etmektedir.